pirmdiena, 2012. gada 10. septembris

POIKARBONĀTA SILTUMNĪCAS - METĀLA SILTUMNĪCAS


Polikarbonāta siltumnīca pirmām kārtām izceļās uz citu siltumnīcu fona ar labāku ražu, kuru nodrošina vairaki svarīgi sīkumi.Polikarbonata siltumnīcām piedāvajam šūnu polikarbonātu, kurš pagarina siltumnīcas mūžu un samazina siltumnīcas izmaksas. Šūnu polikarbonāts 200 reizes vieglāks par stiklu un ar to samazina svaru uz siltumnīcas karkasu ziemā, ļaujot polikarbonāta siltumnīcu droši atstāt uz ziemas periodu. Šūnu polikarbonāts 4 reizes siltāks par stiklu un plēvi un ar šo lielisko īpašību ļauj polikarbonāta siltumnīcu lietot agrajā pavasarī.
Polikarbonāta siltumnīcām raksturīgi metāla karkasi, kuri parklāti ar pret korozijas cinka pārklājumu un kopā ar polikarbonātu ļauj polikarbonāta siltumnīcu ar metāla karkasu ekspluatēt 17 - 20 gadu garumā. Un noteikti jāpiemin, polikarbonāta siltumnīcu vieglu transportēšanu un montāžu, jo pārsvarā polikarbonāta siltumnīcas ar metāla karkasu nāk iepakojumos, kur ir visi montāžai nepieciešami elementi: skrūves, uzgriežņi, taisnie dzelži, pro gumijas blīvejumi, stiprinājumi un polikarbonāts.
Atšķirībā no stikla, šūnu polikarbonāts nav jāsmērē ar krītu, jo šūnu polikarbonāts pārklātas ar aizardzību pret ultra violēto starojumu, tādējādi tiek pasargāti augi no izžūšanas un plaisāšanas.
Uzstādot polikarbonāta siltumnīcu rudenī, pavasarī vār audzēt stādus majās un ietaupīt naudu stādu pirkšanai.
Līdz ar to labaka raža polikarbonāta siltumnīcā ar metala karkasu tiek panākta ar lielākiem augiem, mazākiem izdevumiem un ilgaku sezonas polikarbonāta siltumnīcas lietošanu.

Sīkāku informāciju varat iegūt savaldidabu.lv mājas lapā vai zvanot uz t.: 27180181.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru