otrdiena, 2012. gada 25. septembris

Metāla siltumnīcas ar šūnu polikarbonātu

Metāla siltumnīcas ar šūnu polikarbonātu

Jūs jau pamanījāt, ka jūsu kaimiņam dārzā stāv neparasta izskata siltumnīca? Tā atšķiras no jūsu siltumnīcas netikai ar arkveida konstrukciju, bet arī ar izmantojamajiem materiāliem.
Metāla siltumnīcas ar arkveida karkasu tiek ražotas jau sen, bet kvalitātes latiņu 1994. gadā pacēla Krievijas uzņēmums VOĻA, kura gandrīz 20 gadus ražo metāla siltumnīcas "Dačnaja 2DUM". Metāla siltumnīca ar šūnu polikarbonātu "Dačnaja 2DUM" iedalās standarta siltumnīcas komplektos Dačnaja 2DUM 4m un pagarinātajās siltumnīcās tādās kā - Dačnaja 2DUM 6mDačnaja 2DUM 8m - un citu izmēru siltumnīcās, kuru izmērs tiek pagarināts pa 2 metriem.
No 2011. gada SavaldiDabu.LV sadarbībā ar VOĻA piedāva siltumnīcas, kuras tiek pastiprinātas ar speciālajiem pastiprinājumiem ik pēc 1 metra un jūs varat iegādāties siltumnīcu, kura iztur sniega massu līdz 90kg/m2. Labāka siltumnīcas klimata nodrošināšanai siltumnīcas tiek pārklātas ar vācu šūnu polikarbonātu un siltumnīcas iegūst nosaukumu tautā "polikarbonāta siltumnīcas".
Polikarbonāta siltumnīca pirmām kārtām izceļās uz citu siltumnīcu fona ar labāku ražu, kuru nodrošina vairaki svarīgi sīkumi. Polikarbonata siltumnīcām piedāvajam šūnu polikarbonātu, kurš pagarina siltumnīcas mūžu un samazina siltumnīcas izmaksas.
Šūnu polikarbonāts 200 reizes vieglāks par stiklu un ar to samazina svaru uz siltumnīcas karkasu ziemā, ļaujot polikarbonāta siltumnīcu droši atstāt uz ziemas periodu. Šūnu polikarbonāts 4 reizes siltāks par stiklu un plēvi un ar šo lielisko īpašību ļauj polikarbonāta siltumnīcu lietot agrajā pavasarī.
Polikarbonāta siltumnīcām raksturīgi metāla karkasi, kuri parklāti ar pret korozijas cinka pārklājumu un kopā ar polikarbonātu ļauj polikarbonāta siltumnīcu ar metāla karkasu ekspluatēt 17 - 20 gadu garumā. Un noteikti jāpiemin,polikarbonāta siltumnīcu vieglu transportēšanu un montāžu, jo pārsvarā polikarbonāta siltumnīcas ar metāla karkasu nāk iepakojumos, kur ir visi montāžai nepieciešami elementi: skrūves, uzgriežņi, taisnie dzelži, pro gumijas blīvejumi, stiprinājumi un polikarbonāts.
Atšķirībā no stikla, šūnu polikarbonāts nav jāsmērē ar krītu, jo šūnu polikarbonāts pārklātas ar aizardzību pret ultra violēto starojumu, tādējādi tiek pasargāti augi no izžūšanas un plaisāšanas. Uzstādot polikarbonāta siltumnīcurudenī, pavasarī vār audzēt stādus majās un ietaupīt naudu stādu pirkšanai.
Līdz ar to labaka raža polikarbonāta siltumnīcā ar metala karkasu tiek panākta ar lielākiem augiem, mazākiem izdevumiem un ilgaku sezonas polikarbonāta siltumnīcas lietošanu.

Metāla siltumnīcu vieglakai atrašanai:

metāla siltumnīcas

metāla situmnīcas cenas

polikarbonāta siltumnīcas

Siltumnīcu raksturojumi:

cinkota dzelzs karkass

arkveida konstrukcija

šūnu polikarbonāts

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru