pirmdiena, 2013. gada 18. marts

Meža augsnes gatavošana T. 29484449.


Uzņēmums z/s "Mežrozes" vairāk nekā 10 gadus veic meža augsnes gatavošanu, meža augsnes gatavošana ir viens no uzņēmuma pamatdarbiem un uzkrātā pieredze nodrošina kvalitatīvu darbu veikšanu pat vissarežģītākajos darba apstākļos.
Lai veiktu augsnes gatavošanu, uzņēmums izmanto Timberjack 460 C traktorus ar aktīvas piedziņas frēzēm Bracke 321 un TTS Delta Combi, kā arī LKT-81 traktoru ar pasīvās piedziņas frēzi TFP-2. Atkarībā no meža augsnes tipa, aktīvās piedziņas disku frēzi izmanto smagākās augsnēs un pasīvās piedziņas disku frēzi vieglākās augsnēs.
Augsnes gatavošanu veicam izcirtumos un arī lauksaimnieciskajās zemēs. Proti, ja esat izcirtuši mežu un jums ir nepieciešama meža augsnes gatavošana, lai iestādītu jaunus kokukus, z/s "Mežrozes" var veikt meža augsnes gatavošanu, un atbrīvot jūsu cirsmu no veciem, sapuvušiem celmiem, izmantojot jaunākos agrotehnikas sasniegumus. Kā arī z/s "Mežrozesveic augsnes gatavošanu laiksaimniecības zemē, piemēram, augļu koku dārzu audzēšanai vai kādu citu augļu kultūru audzēšanai, kur nepieciešama augsnes atbrīvošana no augsnes elementiem, kurus nespēj neņemt tradicionāla lauksaimniecības tehnika: arkls un kultivātors.

Meža augsnes gatavošanas pakalpojumu vieglākai atrašanai:

  • meža augsnes gatavošana

  • augsnes gatavošana dārziem

  • meža augsnes gatavošana jaunaudzēm

  • augsnes gatavošana laiksaimniecības zemē

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru